This website uses cookies so that you have the best user experience. We use our own and third-party cookies to perform the analysis of user navigation and improve our services. If you continue browsing, you are giving your consent for its use. Close | More info

Villa for Sale

Carrer Mirador 19 - El Port de la Selva 17489 (Girona)

Casa  amb una superficie construïda aproximada de374m2  . Antigüitat: 2005.

Consta d’un garatge per a tres cotxes en el que hi ha un WC, un traster i unmonta-càrregues.

Per una escala àmplia s’accedeix a l’entrada i d’aquí al pis principal on hi ha, a l’ala W unagran sala d’estar  amb una llar i patiinterior i terrassa i a l’ala E hi ha la cuina-menjador també amb terrassa.  Al pisde dalt hi ha 4 habitacions y 3 banys amb una gran terrassa al devant .L’habitació de matrimoni dona a un jardí amb oliveres i il.luminaciò. Aquestjardí té continuïtat amb el jardí de la parcel.la al qual s’accedeix perescales rústiques.

Les escales interiors són detravertí o pedra calcària; la terrassa de devant té un paviment és de gres (arenisca)i el pati interior té un paviment  de toba. Els tancaments són d’al.luminiamb persianes de lames i el pis de dalt té un paviment de parquet. Lailluminació és de làmpades Led empotrades al sostre.

La calefacció és per bomba de calorque a l’estiu és aire condicionat.

La casa doncs, consta de quatrenivells: Garatge, rebedor i dues plantes

Location